Prireditve

Prihajajoče prireditve

Pretekle prireditve

18:00

Nataša Meznarič bo predstavila svojo pot iz depresije, žalosti in obupa v bolj radostno in mirno življenje. Na predavanju se boste seznanili tudi z metodami za izboljšanje počutja.

Svoje znanje in izkušnje deli na predavanjih, delavnicah, na svojem YT kanalu Planet Ljubezni in v  spletnem programu Pot do sreče in notranjega miru. Vodi predavanja, delavnice, seminarje, delavnice meditativnega risanja in plesa. Predvsem pa želi s svojo izkušnjo pomagati ljudem, ki živijo v depresiji, žalosti, strahu in nemoči.

17:00

Geopark Karavanke združuje trinajst občin iz Slovenije in Avstrije, med njimi je tudi občina Dravograd. Gre za območje, ki je znano po svoji edinstveni geološki in naravni dediščini ter ponuja številne možnosti za rekreacijo, raziskovanje in uživanje v naravi.
Jožef Kladnik bo kot planinec in planinski vodnik Planinskega društva Dravograd v sliki in besedi predstavil nekaj prekrasnih vrhov na tem področju,  ki jih vsakoletno obiskuje: Košenjak, Peco, Obir in romanje po Benediktovi poti od Dravograda do St. Pavla.

18:00

Avgust Demšar je pisec kriminalnih romanov, najbolj znan s serijo romanov Primeri inšpektorja Vrenka, po katerih je bila posneta televizijska serija.

Svoje zgodbe umešča v mariborsko okolje, vključno z njegovim zadnjim romanom Estonia, ki je tik pred izidom. Tudi ta se odvija v namišljeni pohorski vasici. Estonia je tudi zadnji del trilogije Vodnjaki.

Pogovor s pisateljem, ki bo odprl vrata v skrivnostni svet junakov in napetih zapletov, bo povezoval knjižni urednik, prevajalec in knjižničar Nino Flisar.

Prijazno vabljeni na dogodek, ki odpira 16. sezono bralne značke a odrasle »Korošci pa bukve beremo.«

 

16:30

Vabljeni na branje slikanice Medvedek se boji teme z igrivo delavnico tapkanja, metode EFT za otroke in starše s Katjo Drobež.

Katja Drobež, avtorica knjige, je magistra ekonomije, diplomirana astrologinja, izvajalka metode EFT, mama, žena, ultramaratonka in osvajalka visokih vrhov. Obožuje naravo, knjige, otroke in tapkanje.

18:00

Barbara Popit je popotnica, slikarka in pisateljica. Njena strast so potovanja, spoznavanje novih dežel in ljudi. Je avtorica številnih člankov in dveh knjig Poklon Himalaji in Belina me pomirja. Svoja doživetja in občutja zelo rada zapiše.

Njena zadnja knjiga Belina me pomirja opisuje potovanje po Antarktiki, čarobnem svetu ledene in nedostopne celine, skozi katerega se prepleta zgodba o tjulnju, ki je daroval svojo kožo za izdelavo škornjev za majhno deklico, ki jo vedno zebe v noge.

Arhiv prireditev 2011 - 2020

    Skoči do osrednje vsebine