Search
Close this search box.

Elektronski viri

Do nekaterih elektronskih virov lahko dostopate tudi preko oddaljenega dostopa, torej od doma, ali s katerega koli drugega računalnika. Vse, kar potrebujete je, da ste član naše knjižnice. Prijavite se s številko vaše izkaznice in z geslom, s katerim dostopate do storitve Moja knjižnica na Cobiss+. Če ste član in še nimate gesla, se oglasite v knjižnici, kjer vam ga bomo dodelili.

Večer arhiv – oddaljen dostop

EbscoHost – servis, ki omogoča iskanje, pregledovanje, shranjevanje in tiskanje polnih besedil člankov z vseh znanstvenih področij (podatkovne zbirke Academic Search Elite, Business Source Premier, MasterFILEPremier, Newspaper Source in MEDLINE).
Oddaljen dostop

Pressreader – Zbirka PressReader vam omogoča bralno izkušnjo dnevnega časopisja v elektronskem okolju. Izbirate lahko med več kot 5.000 naslovi dnevnega časopisja in revij iz več kot 100 držav in v več kot 60 jezikih sveta. V slovenskem jeziku so dostopni: Večer, Dnevnik in Nedeljski.
Oddaljen dostop

IUS-info – portal z največjo zbirko pravnih informacij.

Dlib.si – Digitalna knjižnica Slovenije, spletni portal za dostop do slovenskega digitaliziranega znanja in kulturnih zakladov.

WorldCat – je največja mreža knjižničnih vsebin in servisov.

Knjižnice.si – portal slovenskih splošnih knjižnic.

Kamra – digitalizirana kulturna dediščina slovenskih pokrajin.

Dobre knjige  Slovenske splošne knjižnice priporočamo.

Obrazi slovenskih pokrajin – spletni bibliografski leksikon znanih osebnosti slovenskih pokrajin in Slovencev po svetu.ž

Sistory – zgodovina Slovenije.

Deli:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Novice

Skoči do osrednje vsebine