Search
Close this search box.

IZPOSOJA KNJIG PO POŠTI

Po izdanem pozitivnem mnenju NIJZ glede pošiljanja knjig po pošti, smo se tudi v Knjižnici Dravograd odločili, da lahko od torka, 14. 4. 2020, knjige naročite PO POŠTI. Storitev bomo izvajali brez neposrednega stika z uporabniki in upoštevajoč vsa priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje in drugih pristojnih organov.

Navodila:
1. Seznam knjižničnega gradiva (naslov, avtorja) pošljite na e-mail: knjiznicadra@dra.sik.si ali SMS sporočilo na mobilno številko 031 353 645.
2. V kolikor uporabljate COBISS+ ali mCOBISS je priporočljivo, da predhodno preverite, če je gradivo prosto.
3. Pošljite tudi vaše kontaktne podatke: ime in priimek, št. izkaznice ter naslov dostave.
4. Količina gradiva je omejena na 3 knjige oz. na težo paketa do 2 kg (cena paketa do 2 kg pri Pošti Slovenije je 2,50 eur).
5. Uporabnik je seznanjen, da se strošek pošiljanja (2,50 €) vpiše v program COBISS kot dolg, ki ga bo poravnal, ko bo knjižnica ponovno odprta za javnost.
6. Naročila bomo pošiljali ob ponedeljkih in četrtkih.
7. Vrnjenega gradiva trenutno ne sprejemamo, gradivo se bo vračalo, ko bo knjižnica ponovno odprta za javnost. Zamudnina se za čas izposoje gradiva ne bo obračunavala.

Zaenkrat bomo to storitev omogočili vsem kategorijam članov. V kolikor pa bo teh naročil preveč, bomo izposojali le gradivo za domače branje, maturo in študijsko gradivo za izpite ter leposlovno gradivo upokojencem.

Deli:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Novice

Skoči do osrednje vsebine