CUKINI, PIRA, MAK IN PITE, predstavitev nove kulinarične knjige avtorice Tatjane Krejan Košan

9. februar 2016 ob 18. uri

Poletne bučke oziroma cukini, pira in mak veljajo za kulture, ki so precej enostavne v pridelavi, odlikuje jih lep videz in imajo pozitivne učinke na naše zdravje. Za gojenje rastlin potrebujemo nekaj znanja in veliko ustvarjalnosti. Za pripravo okusnih jedi pa kakšen dober namig, nekaj jih prinaša nova knjiga z naslovom Cukini, pira, mak in pite.

Ob slovenskem kulturnem prazniku vas vljudno vabimo na predstavitev!

 

Deli:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Novice

28. marec 2023 ob 18. uri. Sonja Pungertnik je po …

21. marec 2023 ob 18. uri. Domačinka Lucija Čevnik je doktorica …

2. marec 2023 ob 17. uri. Kako si ustvariti zelenjavno …

23. februar 2023 ob 17. uri. Predavanje o gluhoti in …

15. februar 2023 ob 18. uri. Hoja je naravni način …

Skip to content