CUKINI, PIRA, MAK IN PITE, predstavitev nove kulinarične knjige avtorice Tatjane Krejan Košan

9. februar 2016 ob 18. uri

Poletne bučke oziroma cukini, pira in mak veljajo za kulture, ki so precej enostavne v pridelavi, odlikuje jih lep videz in imajo pozitivne učinke na naše zdravje. Za gojenje rastlin potrebujemo nekaj znanja in veliko ustvarjalnosti. Za pripravo okusnih jedi pa kakšen dober namig, nekaj jih prinaša nova knjiga z naslovom Cukini, pira, mak in pite.

Ob slovenskem kulturnem prazniku vas vljudno vabimo na predstavitev!

 

Deli:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Novice

1. december 2022 ob 17. uri. Predstavili se bodo štirje …

TEDEN SLOVENSKIH SPLOŠNIH KNJIŽNIC – TEDEN BREZPLAČNEGA ČLANSTVA 15. november …

20. oktober 2022 ob 18. uri Vesna V. Godina je …

Skupaj bomo pokukali v gozd in spoznali junake, kot so …

V torek, 13. septembra 2022, ob 18. uri vljudno vabljeni …

Skip to content