Telefon: +386 02 871 07 60, e-Pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Oktober 2019

PROGRAM PRIREDITEV ZA OKTOBER 2019

1. oktober ob 16.30 uri
PRAVLJIČNA URA ZA OTROKE OD 3. DO 7. LETA vsak torek ob 16.30.
Pravljične ure z ustvarjalnimi delavnicami otrokom približajo svet pisane besede, bogatijo besedni zaklad in spodbudijo potrebo po branju. V Knjižnici Dravograd oživi pravljični svet vsak torek ob 16.30 uri. Če vas zanima, kaj najraje počnejo pravljični junaki in njihovi prijatelji, se nam pridružite na pravljičnih urah. Veselo in zabavno bo, tudi ustvarjalno, nasmejano in nikoli dolgočasno. Vabljeni otroci od 3. do 7. leta starosti.

3. oktober ob 18. uri
POZNAVANJE PRETEKLOSTI ZA PRIHODNOST - predstavitev Zgodovinarskega društva Dravograd
Zgodovinarsko društvo Dravograd je nastalo z namenom odkrivanja in ohranitve manj znanih zgodovinskih dejstev o Dravogradu. Predsednik društva Artur Švarc bo predstavil načrte in projekte ter kako bi lahko s skupnimi močmi ustvarili največjo enciklopedijo Dravograda v besedi in sliki.

10. oktober ob 18. uri
SKRIVNOST V HAREMU, predstavitev knjige IRENE BEGUSH ob otvoritvi bralne značke za odrasle Korošci pa bukve beremo
Irena Pajnik Beguš je pod imenom Irene Begush izdala roman Skrivnost v haremu. Napisala je tudi nekaj pesniških zbirk, v nastajanju pa je že njen drugi roman. Živi v Ljubljani, njene korenine pa izhajajo iz Dravograda.
Svoje delo bo podrobneje predstavila na otvoritvi 12. sezone bralne značke za odrasle.

17. oktober ob 10. uri
BRANJE OB KAVI, vabita Društvo upokojencev Dravograd in Knjižnica Dravograd
Na srečanjih ob kavi se pogovarjamo o knjigah, ki smo jih prebrali in jih želimo priporočiti drugim. Sodelujemo tudi v branju za odrasle KOROŠCI PA BUKVE BEREMO. Vabljeni! Več informacij lahko dobite v knjižnici.

23. oktober ob 18. uri
VITAMIN D – neznani znanec, Tihomir Odorčić, dr. med
Vabljeni na drugo predavanje v sklopu brezplačnih predavanj Šole boljšega življenja. Organizatorja: Knjižnica Dravograd in Krščanska adventistična cerkev Dravograd.Kontakt

Knjižnica Dravograd
Koroška cesta 47
2370 Dravograd

Telefon:
+386 02 871 07 60
Faks:
+386 02 878 45 44
e-Pošta:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.