Telefon: +386 02 871 07 60, e-Pošta:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

April 2018

11. april ob 18. uri
RAVNANJE Z OSEBAMI Z DEMENCO V INSTITUCIJI IN SKUPNOSTI, predavanje mag. Dalje Pečovnik
Društvo upokojencev Dravograd, Knjižnica Dravograd in Koroški medgeneracijski center vas vljudno vabijo na predavanje mag. Dalje Pečovnik - »Ravnanje z osebami z demenco v instituciji in skupnosti.

16. april ob 13. uri
KNJIŽNE MIŠICE, Debatni krožek dijakov Gimnazije Ravne na Koroškem
V debatnem krožku sodelujejo zlati bralci OŠ Neznanih talcev Dravograd in OŠ Šentjanž pri Dravogradu. Tokrat se bodo posvetili grdim besedam in iskanju novih besednih zvez za čustveno obarvane stavke in vzklike.

19. april ob 10. uri
BRANJE OB KAVI, vabita Društvo upokojencev Dravograd in Knjižnica Dravograd
Si z branjem popestrite dolgočasne dni? Vas knjiga popelje v domače, morda tuje kraje,  na srečanja z zanimivimi ljudmi? Ste se že pridružili branju za odrasle KOROŠCI PA BUKVE BEREMO? Na srečanjih ob kavici bomo predstavljali in se pogovarjali o delih, ki so povsem koroško obarvana. Vabljeni!

23. april ob 18. uri
Ema Golčer, predstavitev knjig  Gelika in V objemu gore, ob svečanem zaključku bralne značke za odrasle »KOROŠCI PA BUKVE BEREMO«
Ob slovenskih in svetovnih dnevih knjige zaključujemo 10. sezono bralne značke za odrasle »Korošci pa bukve beremo«. Prebirali ste knjige koroških avtorjev in zato smo tudi za zaključek v goste povabili Korošico Emo Golčer. 
Ema Golčer je napisala iskreno, radoživo in trpko zgodbo o življenju svoje mame in otrok. V njej se zrcali slika življenja ljudi pod Uršljo goro v tedanjih časih.
Naši zvesti bralci boste na prireditvi prejeli knjižno in praktično nagrado.

24. april ob 16.30
Zaključek pravljičnih ur
Otroci, ki so vsak teden prisluhnili pravljici in zbirali pravljične nalepke, bodo prejeli nagrado in se posladkali.

Kontakt

Knjižnica Dravograd
Koroška cesta 47
2370 Dravograd

Telefon:
+386 02 871 07 60
Faks:
+386 02 878 45 44
e-Pošta:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.